Rólunk


Solymos(Szilágyi) Zsuzsa vagyok, Kutya-fizioterapeuta, a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság tagja, valamint évtizedes tapasztalattal rendelkező kutyakiképző, illetőleg az angol rendszerű, Pro Dog Trainer.

A Terápia az Állatokért Alapítvány egy éves kutya-fizioterapeuta képzésén vettem részt, sikeres elvégzéséről tanúsítványával rendelkezem.

Bár állatorvosnak készültem, mégis az IT szektorban találtam magam, de az állatok iránti szeretet és gyógyításuk iránti vágy, megmaradt. Több kutyás gazdaként, és kiképzőként, sport és szolgálati kutyákat tartva, képezve, rengeteg sérülést, törést, ficamot, gyulladást, és még sorolhatnám mit kísértem - akkor még félig megérzésre-, ma már tudatosan és az anatómiát is kívülről fújva, végig kutyáinknál, egészen a felépülésükig, sikerrel.

Így született meg a Pro Dog Physio ötlete, ahol az évek alatt megszerzett tudásom legjavát kamatoztatni tudom. Miért ez az ötvözet? A két hivatás összefügg, hiszen egy rutinos kutyás aki fizioterapeuta, a kutya legapróbb jelzéseiből, rezdüléseiből is tud olvasni .

Kezelésekre bejelentkezni az oldalon, vagy telefonon egyeztetve itt tudsz.
Várok minden gyógyulni vágyó négylábút, illetve az egészségeseket is, egy kis terápiára, tornára, speciális terhelésű-, igénybevételű, aktívan sportoló ebeket is.

Rólunk